Denní menu
DENNÍ MENU -
PONDĚLÍ:
DÝŇOVÁ POLÉVKA 40,-
KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY S MLETÝM MASEM, VAŘENÉ BRAMBORY, PROVENSÁLSKÁ TATARKA 139,-
TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ANANASEM 139,-
ÚTERÝ
MEXICKÁ FAZOLOVÁ POLÉVKA 40,-
PENNE ARRABIATA, STROUHANÝ SÝR 139,-
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S HOUBOVOU OMÁČKOU, BATÁTOVÉ PYRÉ 159,-
ZELENINOVÝ SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU A BALKÁNSKÝM SÝREM 139,-
STŘEDA
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ 40,-
SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY, SALÁT COLESLAW, BAGETKA 139,-
VEPŘOVÝ SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY 139,-
CAESAR SALÁT S KUŘECÍM MASEM A KRUTONY 139,-
ČTVRTEK
KRÉMOVÁ KUŘECÍ POLÉVKA SE ZELENINOU 40,-
HOISIN KUŘECÍ NUDLIČKY, JASMÍNOVÁ RÝŽE 139,-
VEPŘOVÁ KÝTA, ŠPENÁT, DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY 149,-
ŽAMPIONOVÁ TARHOŇA 129 ,-
PÁTEK
KRÉM Z ČERVENÉ ČOČKY 40,-
ŠPECLE S UZENÝM MASEM A KYSANÝM ZELÍM 139,-
KUŘECÍ NUDLIČKY S CITRONOVOU OMÁČKOU, KUSKUS 139,-
DOMÁCÍ ŽEMLOVKA S TVAROHEM A JABLKY 139,-

