Denní menu

PONDĚLÍ:

Bramborový krém se slaninou  30,-

Vepřové nudličky Stroganov, rýže  119,-

Zapečený kuřecí steak s rajčetem a mozzarellou, opečené bylinkové brambory  129,-

Salát z červené řepy s balkánským sýrem 95,-

ÚTERÝ:

Květáková polévka s vejcem  30,-

Čočkové placičky, vařené brambory, rajčatový dresink 119,-

Kuřecí prso se Schwarzwaldskou šunkou a hrachovou kaší 129,-

Zeleninový salát, kuřecí stripsy, citronový dresink 105,-

STŘEDA:

Kulajda s vejcem 30,-

Medailonky z vepřové panenky s omáčkou z pečených švestek, domácí bramborové placky 139,-

Plněný paprikový lusk mletým masem s rajskou omáčkou a rýží  119,-

Caesar salát s kuřecím masem a krutony 95,-


ČTVRTEK:

Kuřecí vývar se zeleninou  30,-

Vepřová kýta na česneku, domácí bramborový knedlík  119,-

Ragů z mletého masa zapečené s bramborovou kaší 119,-

Domácí lívance z podmáslí s jahodovým přelivem  105,-


PÁTEK:

Frankfurtská polévka s párkem 30,-

Fusilli s mozzarellou, cherry rajčaty a rukolou  119,-

Dušené vepřové kostky s hlívou, šťouchané brambory s cibulkou 119,-

Salát Nicoise 105,-