
Denní menu
PONDĚLÍ:
Bramborový krém se slaninou 30,-
Vepřové nudličky Stroganov, rýže 119,-
Zapečený kuřecí steak s rajčetem a mozzarellou, opečené bylinkové brambory 129,-
Salát z červené řepy s balkánským sýrem 95,-
ÚTERÝ:
Květáková polévka s vejcem 30,-
Čočkové placičky, vařené brambory, rajčatový dresink 119,-
Kuřecí prso se Schwarzwaldskou šunkou a hrachovou kaší 129,-
Zeleninový salát, kuřecí stripsy, citronový dresink 105,-
STŘEDA:
Kulajda s vejcem 30,-
Medailonky z vepřové panenky s omáčkou z pečených švestek, domácí bramborové placky 139,-
Plněný paprikový lusk mletým masem s rajskou omáčkou a rýží 119,-
Caesar salát s kuřecím masem a krutony 95,-
ČTVRTEK:
Kuřecí vývar se zeleninou 30,-
Vepřová kýta na česneku, domácí bramborový knedlík 119,-
Ragů z mletého masa zapečené s bramborovou kaší 119,-
Domácí lívance z podmáslí s jahodovým přelivem 105,-
PÁTEK:
Frankfurtská polévka s párkem 30,-
Fusilli s mozzarellou, cherry rajčaty a rukolou 119,-
Dušené vepřové kostky s hlívou, šťouchané brambory s cibulkou 119,-
Salát Nicoise 105,-